LEGO® Education Academy

LEGO® Education Academy

Εξελίξτε το μάθημα σας με τα πιστοποιημένα σεμινάρια ρομποτικής για ενήλικες της Ο3 & το LEGO® Professional Development

Γνωρίστε τον μαγικό κόσμο της ρομποτικής μέσα από τα πλήρως προσωποποιημένα σεμινάρια της Ο3 και την τεχνογνωσία της LEGO® Education Professional Academy. Εκπαιδευτείτε από τους καλύτερους Certified Teacher Trainers στην Ελλάδα και αποκτήστε την πιστοποίηση της LEGO® Education.

Μάθετε πως να εντάσσετε την διερευνητική μάθηση στη διδασκαλία σας και προσαρμόστε τα εργαστήριά σας στο Ελληνικό αναλυτικό πρόγραμμα διδασκαλίας. Βοηθήστε τα παιδιά να καλλιεργήσουν δεξιότητες, ενσυναίσθηση και να μάθουν να λειτουργούν ομαδικά. Εξελίξτε την καριέρα, αλλά και τη διδασκαλία σας προσφέροντας στους μαθητές τη δυνατότητα να αποκτήσουν τις δεξιότητες του μέλλοντος.

Τα σεμινάρια απευθύνονται σε όσους επιθυμούν να γίνουν μέντορες στην εκπαιδευτική ρομποτική,  είτε να πάρουν μέρος σε διεθνείς διαγωνισμούς ρομποτικής.

Η εκπαίδευση γίνεται από τον συνεργάτη μας O3 Out Of the Ordinary και είναι πιστοποιημένη από τη LEGO® Education. Τέλος, περιλαμβάνει και πρακτική εξάσκηση.

H Ο3-Out Of the Ordinary, παρέχει ολιστική προσέγγιση στην επαγγελματική ανάπτυξη (Professional Development) των εκπαιδευτών και εκπαιδευτικών.

  • Προσωποποιημένη εκπαίδευση γνωρίζοντας σας πριν την επιμόρφωση.
  • Εκμάθηση θεωρητικού υπόβαθρου σε πλατφόρμα ασύγχρονης
  • εκπαίδευσης πριν την επιμόρφωση
  • Πιστοποιημένη εκπαίδευση από τη LEGO® Education με πρακτική
  • εξάσκηση στον προτεινόμενο εξοπλισμό και τρόπο υλοποίησης
  • (παρέχονται έτοιμες λύσεις σε εκπαιδευτικό περιεχόμενο αν είναι
  • απαραίτητο)
  • Εφ’όρου ζωής ενημέρωση για τα νέα στην καινοτομία στην εκπαίδευση
  • με νέα εργαλεία και πρακτικές με την εγγραφή σας στο newsletter μας
  • Coaching customer service εφ’όρου ζωής

 

ΔΙΑΘΕΣΙΜΑ ΣΕΜΙΝΑΡΙΑ

 

STEAM PARK – Προσχολική

Γνωρίστε πώς μπορείτε να βοηθήσετε τα παιδιά να αναπτύξουν πρώιμες δεξιότητες επιστήμης, τεχνολογίας, μηχανικής, τέχνης και μαθηματικών (STEAM), όπως η κατανόηση σχέσεων αιτίας και αποτελέσματος, η πραγματοποίηση προβλέψεων και παρατηρήσεων, η επίλυση προβλημάτων, η ανάπτυξη φαντασίας, η δημιουργία αναπαραστάσεων ρόλων και συνεργασίας, και πολλά ακόμα.

 

CODING Express – Πρωτοβάθμια

Γνωρίστε πώς μπορείτε να βοηθήσετε τα παιδιά να εξερευνήσουν τις βασικές έννοιες προγραμματισμού προσαρμοσμένες για την νηπιακή ηλικία μέσω αλληλουχιών προγραμματισμού, δομών επιλογής προγραμματισμού και να αναπτύξουν σημαντικές δεξιότητες όπως, επίλυση προβλημάτων, κριτική σκέψη, συνεργασία, αλλά και δεξιότητες αφήγησης, γλώσσας και λεξιλογίου, καθώς και κοινωνικές και συναισθηματικές δεξιότητες.

 

 

WeDo 2.0 – Πρωτοβάθμια / Δευτεροβαθμια

Γνωρίστε το πώς μπορείτε να υποστηρίξετε τους μαθητές σας στην βιωματική μάθηση με έμφαση στην επιστήμη και τον προγραμματισμό.

 

 

 

BricQ Motion – Δευτεροβάθμια

Το BricQ είναι  σχεδιασμένο για να δώσει αυτοπεποίθηση σε μαθητές και εκπαιδευτικούς να ανακαλύψουν το STEAM μέσα από τις διασκεδαστικές δραστηριότητες!  Η νέα εκπαιδευτική λύση της LEGO Education μπορεί να χρησιμοποιηθεί τόσο στην τάξη αλλά και με μεθόδους υβριδικής ή εξ αποστάσεως εκπαίδευσης.

 

 

 

SPIKE Prime – Δευτεροβάθμια

Το σεμινάριο της LEGO® Education Academy στο SPIKE™ Prime εισάγει και εξοπλίζει τους συμμετέχοντες με τις απαραίτητες γνώσεις και δεξιότητες για την εφαρμογή αυτής της εκπαιδευτικής λύσης από την «πρώτη μέρα» στην τάξη τους, με τη συμμετοχή των μαθητών τους στην ανακάλυψη και τον πειραματισμό.

 

Εγγραφές και πληροφορίες :  O3 Out Of the Ordinary

ΦΟΡΜΑ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝΤΟΣ